Τα τελευταια νεα

Τα σακίδια ετοιμάζονται για το μεγάλο δρόμο τους


  Τα πρώτα άρχισαν να καταφθάνουν ήδη από την Τετάρτη που ξεκίνησε η δράση μας. Σήμερα όμως ήταν η πρώτη από τις δύο-η επόμενη όπως είπαμε αύριο-έξτρα μέρα για παραλαβές.

  Από τους πρώτους που εμφανίστηκαν και τον υποδέχθηκαν μεγάλη χαρά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ήταν ο Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου και καλός φίλος του Συλλόγου μας Νικήτας Κανάκης, με τον οποίο έγινε μία πολύ ουσιαστική

και γεμάτη πληροφορίες συζήτηση για το προσφυγικό θέμα. Τα μέλη του ΔΣ και ο κ. Κανάκης συμφώνησαν να ξεκινήσουν μία δράση διαρκείας υποστήριξης των 3 ιατρείων της οργάνωσης με 5 συγκεκριμένα είδη πρώτης ανάγκης που οι γονείς αλλά και όποιος άλλος θέλει θα μπορεί να φέρνει, ώστε να καλύπτονται κάποιες ουσιαστικές και μόνιμες ανάγκες (ενημέρωση για αυτή τη δράση θα έχετε τις αμέσως επόμενες μέρες). 
Η εικόνα που μετέφερε ο κ. Κανάκης είναι δυστυχώς χειρότερη από αυτή που μπορεί ο καθένας να φανταστεί ακούγοντας και διαβάζοντας τις πληροφορίες στα ΜΜΕ. Από την πλευρά μας του μεταφέραμε ότι πιστεύουμε πως οποιαδήποτε βοήθεια θα πρέπει να γίνεται πάντα σε συνεργασία με οργανωμένες δομές, ώστε το αποτέλεσμα να είναι στοχευμένο και να φτάνει σίγουρα εκεί όπου πρέπει να φτάσει. Να πιάνει τόπο όπως λέμε στην πατρίδα μας.
Ο κ. Κανάκης είναι απόφοιτος του Λυκείου μας και έφερε διάφορες μνήμες στο μυαλό του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του. Συγκεκριμένα για την αίθουσα που τώρα φιλοξενείται ο Σύλλογος Γονέων, ανέφερε ότι εκεί παρακολουθούσε τα μαθήματα της-πάλαι ποτέ-2ης δέσμης.

  Η δεύτερη έκπληξη της ημέρας ήταν η επίσκεψη της προϊστάμενης του 3ου Νηπιαγωγείου Χολαργού κας Μαρίας Θεοδώρου, η οποία μετέφερε την επιθυμία να ενταχθεί στην... ΠΑΡΕΑ. Η κα Θεοδώρου, μέλος του Συλλόγου μας και η ίδια παλαιότερα, πρότεινε η συγκέντρωση των σακκιδίων να γίνει από κοινού σε ένα σημείο και ότι είναι σημαντικό να εμπλακούν και οι μαθητές. Γιατί όχι και μια κοινή δράση των μαθητών του νηπιαγωγείου, με τους δικούς μας "μεγάλους" μαθητές.

  Για όσους δεν το ξέρουν, στη μεγάλη αυτή Χολαργιώτικη ΠΑΡΕΑ που πρόσφατα δημιουργήθηκε, συμμετέχουν επίσης από την πρώτη στιγμή τα μικρά μας "αδερφάκια" του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού. 

Σας περιμένουμε με τα σακίδιά σας και αύριο 19:30-20:30
Καλό Σαββατοκύριακο

ΥΓ. Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε από αριστερά: Μαρία Θεοδώρου-προϊστάμενη 3ου Νηπιαγωγείου Χολαργού, Νάντια Γεωργοπούλου-Πρ. ΣΓΚ 1ου Γυμνασίου Χολαργού, Μαρία Μαυραγάνη-Γραμ. ΣΓΚ 1ου ΓΕΛ Χολαργού, Νικήτας Κανάκης-Πρ. Γιατρών του Κόσμου, Νατάσσα Χαμηλοθώρη-Πρ. ΣΓΚ 1ου ΓΕΛ Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.