Τα τελευταια νεα

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


  Το ΔΣ του Συλλόγου μας θέλει να ευχηθεί "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" στους αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου μας, στον τελευταίο αγώνα που πρόκειται να δώσουν την Παρασκευή στο Ν. Ηράκλειο.

Ήδη η πρόκριση στον τελικό αγώνα του πρωταθλήματος μεταξύ Λυκείων της περιφέρειας Β´ Αθήνας είναι μία μεγάλη νίκη.

Ακόμη μεγαλύτερη όμως είναι η διάκριση των παιδιών μας για το ήθος και το υγιές αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν ακόμη κι όταν δέχθηκαν σωματικές επιθέσεις.
Αυτό θεωρούμε ότι θα διατηρηθεί και σε αυτή την τελική δοκιμασία.

Θέλουμε να επισημάνουμε προς τους γονείς ότι ο αγώνας θα δοθεί εν ώρα μαθήματος. Οι μαθητές αθλητές συμμετέχουν με δικαιολογημένες απουσίες. Μαθητές ως θεατές-φίλαθλοι απαγορεύεται από τη Δ/νση Β´ βάθμιας Εκπαίδευσης να συμμετέχουν.

Επειδή κατανοούμε την αγωνία και το πάθος των εφήβων να παρακολουθήσουν και να εμψυχώσουν τους συμμαθητές τους ως "12ος παίκτης", τονίζουμε ότι την απόλυτη ευθύνη των φιλάθλων μαθητών φέρουν αποκλειστικά οι γονείς τους.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις της Δ/νσης Εκπαίδευσης ενημερώνουμε ότι όποιο βίαιο επεισόδιο προκληθεί από φιλάθλους θα επιφέρει την ακύρωση της συμμετοχής της αντίστοιχης ομάδας.

Η ομάδα μας διήνυσε με κόπο και κούραση ένα σπουδαίο δρόμο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όσοι παραβρεθούμε στον τελικό θα παρακολουθήσουμε έναν αγώνα σε γιορτινό κλίμα και θα έχουμε την ευκαιρία να χειροκροτήσουμε και τις δύο ομάδες για την όμορφη διαδρομή που τους έφερε στον τελικό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.