Τα τελευταια νεα

1000 μπράβο για τα παιδιά...


...που με 5 νίκες και μία ήττα, μόνο αυτή του σημερινού τελικού με 2-0, κατέκτησαν τη 2η θέση στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β´ Αθήνας.
Αυτή ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη για τα παιδιά μας που επικράτησαν απέναντι σε 5

σχολεία και έφτασαν στη 2η θέση ανάμεσα σε περίπου 30 σχολεία.
Πολλά πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας-ακούστε τους για άλλη μια φορά:

Δημήτρης Αναστασίου-OLE, Βασίλης Βλαδίτσης-OLE, Στέφανος Γλύπτης-OLE, Σπύρος Ζώης-OLE, Κώστας Ιωάννου-OLE, Λάμπρος Κάρο-OLE, Παναγιώτης Κατσίκας-OLE, Νίκος Κοτσόβουλος-OLE, Λεωνίδας Μπακόπουλος-OLE, Κωνσταντίνος Μπαλαχτσής-OLE, Φώτης Μεντζελόπουλος-OLE, Βασίλης Μπίλλης-OLE, Μάρκος Οικονομάκης-OLE, Γιώργος Παπαγεωργίου-OLE, Νίκος Παπαναστασίου-OLE, Αντρέας Πράσσος-OLE, Νίκος Σκολαρίκος-OLE και Χρήστος Τριάντης-OLE-OLE-OLE!!!!!!

Η πορεία που ακολούθησαν ήταν εντυπωσιακή για τις λίγες ώρες προπόνησης και τις εξαντλητικές απανωτές αναμετρήσεις!
Το ήθος τους και η αγωνιστικότητά τους ξεχωριστή. Έπαιξαν με όλη τους την καρδιά για το σχολείο τους, για τους συμμαθητές τους, για τη μωβ φανέλα!


Σίγουρα η πίκρα που αισθάνονται τα παιδιά σήμερα είναι μεγάλη. Σίγουρα το να παίζει η μία ομάδα εντός έδρας ήταν μία εξ αρχής αδικία. Σίγουρα υπήρξαν λάθη στη διαιτησία που δεν μας ευνόησαν. Το αποτέλεσμα όμως εξακολουθεί να είναι μία τεράστια επιτυχία.



















Από τους 8 λέγαμε, ήδη νικητές. Και στους 4, ήδη νικητές είπαμε! 2οι όμως είμαστε σίγουρα και αδιαμφισβήτητα νικητές! Οι 2οι νικητές του πρωταθλήματος! Γι' αυτό άλλωστε εμείς σήμερα γιορτάζουμε με το party που διοργανώνει το 15 μελές. OLE-OLE-OLE!!!!!

Και κάτι για τους μεγάλους...

Το πλαίσιο των σχολικών αγώνων είναι βέβαιο ότι χρειάζεται αναδιαμόρφωση και έλεγχο. Η φετινή εμπειρία έβγαλε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Ως Σύλλογος Γονέων θα πάρουμε θέση και θα προτείνουμε λύσεις και δράσεις για τη βελτιστοποίηση των συνθηκών και του πλαισίου μέσα στο οποίο θα πρέπει να διεξάγονται τα σχολικά πρωταθλήματα.
Το πλαίσιο διεξαγωγής θεωρούμε ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα σαφές πρώτα από όλα ως προς την ασφάλεια των μαθητών που συμμετέχουν και στη συνέχεια να διασφαλίζονται οι όροι ισότητας στη συμμετοχή και φυσικά να υπηρετούνται οι αξίες του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας.
Η φετινή μας λοιπόν εμπειρία με τις 6 αναμετρήσεις στο ποδόσφαιρο, με τις 3 στο βόλλεϋ και στο μπάσκετ, με το στίβο, ανέδειξε αρκετά κενά στο πλαίσιο διεξαγωγής των σχολικών αγώνων τα οποία πρέπει να επισημανθούν.
Απολαύστε τώρα στιγμιότυπα από τον αγώνα.....1ο-1ο-1ο!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Λυκείου Χολαργού | Designed by Templateism | Copyright © 2019

Εικόνες θέματος από richcano. Από το Blogger.